fbpx

Wezmę Twoje rodo na siebie!

Promocja!

Konsultacja RODO

199,00

Jeżeli posiadasz dokumentację RODO ale masz problem z korzystaniem z niej lub zakupiłaś/eś wzory i nie wiesz jak je wypełnić chętnie Ci pomogę. A może nie jesteś pewna/y czy w ogóle obowiązują Cię przepisy związane z RODO?

Jestem Inspektorem Ochrony Danych Osobowych i chętnie doradzę Ci jak działać zgodnie z RODO stosując rozwiązania i narzędzia dostosowane do specyfiki Twojej działalności.

Możesz skonsultować ze mną dowolną sprawę związaną z ochroną danych osobowych w Twojej firmie takich jak na przykład:

  • prawidłowość stosowanej praktyki postępowania z danymi osobowymi,

  • wskazanie prawidłowego postępowania w przypadku naruszenia ochrony danych osobowych, skonsultowanie Regulaminów czy Polityk Prywatności,

  • sposoby realizowania działań marketingowych w kontekście RODO,

  • postępowanie w sytuacjach kryzysowych związanych z danymi osobowymi,

  • jak zachować się w przypadku kontroli ze strony Urzędu Ochrony Danych Osobowych,

  • legalność stosowania narzędzi wspierających Twoją działalność,

  • lub cokolwiek innego co budzi Twoje wątpliwości związane z RODO.

Cena zawiera 60-minutową e-konsultację ze mną, czyli dyplomowanym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych

Usługa świadczona jest online i/lub telefonicznie

Oferuję Krótkie terminy realizacji, jeżeli sprawa jest pilna to konsultację możemy przeprowadzić jeszcze tego samego dnia.

Musisz wiedzieć, że rozwiązania wymagane przez RODO, które muszą zostać wdrożone, nie są jednakowe dla wszystkich firm. Zależą one od zakresu i rodzaju przetwarzanych danych, używanych narzędzi do ich przetwarzania, zabezpieczeń, a nawet liczby pracowników.

Pomogę Ci dostosować wszystkie obszary Twojej działalności do RODO.

Kategoria:

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Konsultacja RODO”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *